Újabb változások!!!

Categories: Gyülekezeti hírek

Kedves Testvérek!
A koronavírus okozta járvány 2. hulláma elleni védekezést is szeretnénk felelősségteljesen, komolyan venni. Ezért a következő változások lesznek alkalmainkat illetően:
2020. augusztus 23-tól vasárnaponként két istentiszteletet fogunk tartani. 8.00: a 65 év fölöttieknek, 10.30: a 65 év alattiak számára. (Természetesen, ha valaki szívesebben jön el a 8.00-kor kezdődő istentiszteletünkre, de még nincs 65 év fölött, lehetősége van rá. Éppen úgy, ahogyan a 10.30-kor kezdődő istentiszteletre is eljöhetnek 65 év fölöttiek. A lényeg, hogy próbáljunk nagyobb távolságot tartani! Ezért van erre főképpen szükség.)
Mindenképpen használjunk maszkot az istentiszteleteinken.
Mivel a gyülekezeti termünk nem olyan nagy, ezért 1,5 méter távolságot nehezen tudunk tartani egymással, de ha lehetőségünk van rá, akkor egy-két széknyi helyet hagyjunk szabadon egymáshoz képest. Családtagok ülhetnek egymás mellett továbbra is.
Az istentiszteleteket követő kézfogásokat újra szüneteltetjük. Ott fogok állni az ajtóban, de a testi kontaktust kerülve igyekszem szeretettel elköszönni a testvérektől.
Kezünk fertőtlenítéséta bejárat mellett a falra felszerelt szerkezet segítségével tehetjük meg. Csak alá kell tenni a kezünket és belefolyik a fertőtlenítőszer. Nem kell sem nyomkodni, sem hozzányúlni.
Énekkari próbákat továbbra sem lehet tartani. A nyári szünetet követően szeptemberben szoktuk újra megkezdeni az énekkari próbákat, erre egyelőre egyházi elrendelés alapján nincs lehetőségünk.
gyermek-istentisztelet szeptember 6-án indul újra. Amennyiben a járványügyi helyzet lehetővé teszi.
Szívből remélem, hogy nem jön el újra a járvány miatt az istentiszteletek szüneteltetésének ideje. Ha mégis elrendelik egyházi feletteseink, azt is el kell fogadjuk természetesen. Technikailag fel vagyunk arra készülve, hogy istentiszteleteinket videóra vegyük és megtekinthető legyen a későbbiek folyamán is.
A képeknek helyettesítő szöveget kellene megadni, ami a kép tartalmát mutatja be röviden. Ha nem írsz hozzá ilyet, jelöld be, hogy díszitésre használt kép. Köszönöm a Testvérek megértését, türelmét, imádságait!

Vélemény, hozzászólás?