Gitártábor

Categories: Gyülekezeti hírek

Idén hetedik alkalommal szervezzük meg a Nyírségi Egyházmegye Gitártáborát, ahová ezúton is szeretettel hívunk minden gitározni vágyó fiatalt.

A helyszín változatlan, az egyházmegye berekfürdői táborhelye, időpontja augusztus 7-12., vasárnap estétől, péntek ebédig. Ebben az évben a jelentkezés korhatára az előző évektől eltérően alakul. Azokat a fiatal lányokat és fiúkat várjuk, akik legalább az általános iskola ötödik osztályát kezdik szeptembertől, de még nem fejezték be az egyetemet.

A táborba mindenki jelentkezhet, aki tud, vagy szívesen megtanulna gitáron játszani, előképzettségtől függetlenül. Nem titkolt cél, hogy a megszerzett tudást a fiatalok a gyülekezetek közösségében használják.

A tanulás és gyakorlás mellett a helyi adottságokat kihasználva lehetőség nyílik strandolni, játszani, éjszakai túrára, pihenésre. Minden nap áhítatok, közös éneklés és reggeli torna teszi változatossá a tábori életet.

Helyszín:                         Egyházmegyei Tábor; Berekfürdő, Veres Zoltán utca 4.

Időpont:                          2016. augusztus 7-12.

Érkezés:                          augusztus 7. 15:30-17:30 óra között

Részvételi díj:                 12.000,- Ft/fő (szállás + napi 3 étkezés).

                                        A részvételi díj nem tartalmazza a strandbelépőt.

Jelentkezési határidő:    2016. augusztus 1. hétfő

A jelentkezésnek nem feltétele, hogy a jelentkező rendelkezzen hangszerrel, korlátozott számban a gyakorlás és tanulás idejére tudunk kölcsön hangszert biztosítani. Természetesen, akinek van gitárja hozza magával!

Jelentkezésedet megteheted, ha írsz egy rövid emailt erre a címre: legypelda@gmail.com

vagy felhívsz ezen a telefonszámon: 06-42-791-443

Vélemény, hozzászólás?