A Zene és Te
2022. október 15.

A Zene és Te

A Zene és Te A Nyírségi Református Ifjúság szervezésében

2022. október 28-30. Debrecen

Örömmel visszagondolva a tavaly együtt töltött debreceni napokra, boldogan értesítünk, hogy a Nyírségi Református Ifjúság ismét őszi konferenciát szervez Debrecenben, a Református Kollégium Gimnáziumának épületében! Téma: „A Zene és Te”. Arról fogunk beszélgetni, gondolkodni, előadást hallgatni, hogy mit is jelent Isten dicsőítése egy fiatal számára.

Mit jelent Istennek és Istenről énekelni? Hogyan és milyen eszközökkel lehet ebben részt venni?

Helyszín: Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma. Időpont: 2022. október 28. (péntek) 17:00 órától egészen 2022. október 30. (vasárnap) 13:00 óráig.

Program: játék, csoportbeszélgetés, áhítat, előadás, énektanulás, dicsőítés, teaház, sport programok, társasjáték party, Istentisztelet úrvacsorai közösséggel.

Mindez mennyibe kerül? Ha a Nyírségi Református Egyházmegyéből jössz, akkor a helyszínen készpénz formájában 12.000.-Ft; ha más Egyházmegyéből érkezel, akkor 16.000.-Ft a részvételi díj. A Nyírségi Református Egyházmegye ezen felül is lakóhelytől függetlenül jelentősen hozzájárul a résztvevők költségeinek fedezéséhez. Amit hozni kell: Bibliát, tollat, hálózsákot vagy ágyneműt; ha sportolni szeretnél, akkor ruhát hozzá. S ami a legfontosabb: nyitott szívedet, és tanulni vágyódásodat, a jó kedvedet, és azt a szeretetet, amit te is Mennyei Atyánktól kapsz!

u.i.: Fontos információk: 1. Korhatár: 14-től 25 éves korig. 2. Jelentkezéseket csak a konferencia teljes időtartamára fogadunk el! Kérünk, úgy készülj, hogy a program kezdetétől a végéig részt veszel és a kollégiumi szálláshelyen alszol. Bejárásra, rövidebb idejű részvételre ezúttal nincs lehetőség. 3. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

Hogy hol lehet regisztrálni? Ezen a linken: https://bit.ly/nyírifiőszikonf

Szeretettel várunk: a Szervezők