Anyák napja
2024. április 19.

Anyák napja

 Szeretettel hirdetem a Testvéreknek, hogy május első vasárnapján, azaz május 5-én a következőképpen készülünk az anyák napja megünneplésére:

A hagyományainkhoz híven a gyermekistentiszteletre járó gyerekek készülnek egy kis köszöntő műsorral, melyet először az István Szeretetotthon lakói számára fognak előadni, délelőtt 9 órai kezdettel. Kérem a Kedves Szülőket, hogy ezen a napon az István Otthonba vigyék el gyermekeiket legkésőbb háromnegyed 9-ig!

A fél 11-kor kezdődő istentiszteletünkön a gyerekek ismét elő fogják adni köszöntő műsorukat a templomban.

Az istentisztelet után az Anna Otthon mellett lévő filagória alatt – az adventi közös gyertyagyújtásokhoz hasonlóan – szeretnénk, ha még egy kis ideig együtt tudnánk maradni az egész gyülekezet közösen, és el tudnánk tölteni egy kis időt beszélgetéssel, teázással, sütemény fogyasztással, ünnepléssel.

Ezen az alkalmon lehetőség lesz vásárlásra is, ahol – az adventi időszakhoz hasonlóan – szintén az Anna Otthon lakói által készített termékeket lehet majd megvásárolni. A lakóink által készített termékek kínálata bővült az elmúlt időszakban: legújabb termékünk az új református énekeskönyvre tervezett kézi készítésű borító, melyet meg lehet tekinteni a gyülekezet facebook oldalán. A borítók egyedi készítésűek, mert hasonlóak ugyan egymáshoz, de színükben vagy díszítésükben mégis mindegyik más és más. Az énekeskönyvborítók ára 2500Ft/db, amellyel az Anna Otthont támogathatjuk. Szeretettel ajánljuk akár anyák napi, akár konfirmációi ajándéknak.

Erre az alkalomra a filagória fel lesz díszítve – melyen máris sokat dolgoznak ellátottjaink és munkatársaink – és lehetőség lesz anyák napi fotók elkészítésére is szépen kialakított háttér előtt (saját telefonnal).

Arra kérem a Testvéreket, hogy aki tud, járuljon hozzá az alkalomhoz sütemény, pogácsa, üdítő felajánlással illetve, hogy tiszteljük meg és örvendeztessük meg egymást jelenlétünkkel és egymás felé nyitott szívünkkel ezen az alkalmon!