NYÍRIFI Őszi Konferencia - 2024
2024. október 5.

NYÍRIFI Őszi Konferencia - 2024

NYÍRIFI Őszi Konferencia - 2024
Örömmel visszagondolva az elmúlt években együtt töltött debreceni napokra, boldogan értesítünk, hogy a Nyírségi Református Ifjúság ismét őszi konferenciát szervez Debrecenben, a Református Kollégium Gimnáziumának épületében!
Téma: a SZÓ, ami átformál.
Arról fogunk beszélgetni, gondolkodni, előadást hallgatni, hogy mit is jelenthet a Bibliaolvasás egy fiatal életében - illetve hogyan és milyen eszközökkel lehet ezt mindennapos gyakorlattá tenni!
Helyszín: Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma.
Időpont: 2024. október 25. (péntek) 17:00 órától egészen 2024. október 27. (vasárnap) 13:00 óráig
Program: játék, csoportbeszélgetés, áhítat, előadás, énektanulás, dicsőítés, teaház, sport programok, társasjáték party, Istentisztelet úrvacsorai közösséggel.
Mindez mennyibe kerül? Ha a Nyírségi Református Egyházmegyéből jössz, akkor a helyszínen készpénz formájában 15.000.-Ft; ha más Egyházmegyéből érkezel, akkor 20.000.-Ft a részvételi díj. Amennyiben szállást nem kérsz: nyírségi fiatalként 8.000 Ft, más Egyházmegye területéről érkező fiatalként 12.000 Ft a kedvezményes részvételi díj. A Nyírségi Református Egyházmegye ezen felül is lakóhelytől függetlenül jelentősen hozzájárul a résztvevők költségeinek fedezéséhez.
Amit hozni kell: Bibliát, tollat, hálózsákot vagy ágyneműt; ha sportolni szeretnél, akkor ruhát hozzá. S ami a legfontosabb: nyitott szívedet, és tanulni vágyódásodat, a jó kedvedet, és azt a szeretetet, amit te is Mennyei Atyánktól kapsz!
Fontos információk:
1. Korhatár: 14-től 25 éves korig.
2. Jelentkezéseket csak a konferencia teljes időtartamára fogadunk el! Kérünk, úgy készülj, hogy a program kezdetétől a végéig részt veszel és a kollégiumi szálláshelyen alszol. Ha nem tudsz péntek este csatlakozni hozzánk, várunk szombaton - viszont ez esetben is a teljes részvételi díj vonatkozik rád.
3. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelynek határideje: 2024. október 18.
Már konfirmált középiskolás és egyetemista korú fiatalokat várunk.
A jelentkezési link:
bit.ly/nyirifi-oszikonfi-2024