Magyar keresztény film vetítése Nyíregyházán – 2016. január 9.

Categories: Gyülekezeti hírek

Plakát_Új esély_vetítés_Nyíregyháza Krúdy Mozi1

A magyar filmgyártás története során először Debrecenben készült el az a keresztény értékeket közvetítő motivációs film, melyet magyar alkotók álmodtak meg, és amely idén, október 29-től az ország több mozijában Új esély címmel megtekinthető. Ez az alkotás azért is egyedülálló, mert soha nem volt még példa arra, hogy hazánkban keresztény dráma készüljön és azt az Egyesült Államokban, illetve a világ 37 országában forgalmazzák.

Az  ‘Új esély’ (eredeti címén New chance) az első magyar keresztény motivációs film, amely debreceni helyszíneken játszódik Mesterházy Gyula és Waleska Latorre főszereplésével.

A film a Nemzeti Filmiroda által regisztrált, 102 perc hosszú, magyar alkotás, eredeti nyelve angol, azonban magyar szinkronnal kerül bemutatásra. Műfaját tekintve dráma (keresztény motivációs film).  A film nemzetközi forgalmazója a CMD Distribution Inc., amely a világ 37 országába juttatja el a filmet. Hazánkban a Czeilyfilm hozza forgalomba.

Egyedülálló missziós programlehetőséget jelenthet a gyülekezetek számára, hiszen a gyülekezeti tagok meghívhatják barátaikat, ismerőseiket, szomszédjaikat és ez által be tudják mutatni Istent a nem hívő, gyülekezetbe nem járó ismerőseiknek, illetve a saját hitüket elmélyíthetik.

 

A film hitet, reményt, erőt és bátorítást nyújt mindazoknak, akik ma nehézségekkel, anyagi gondokkal, emberileg megoldhatatlan helyzetekkel néznek szembe.

Nyíregyháza városában a Krúdy Moziban, 900 Ft/fő jegyár ellenében megtekinthető az Új esély című keresztény motivációs film.

Kérem, tekintse meg a film előzetesét:

https://www.youtube.com/watch?v=_7WXSpAX1QU&feature=youtu.be

​​

A film facebook oldala: ​facebook.com/newchancethemovie Itt számos cikket, ajánlót és riport olvashat és láthat az Új esély c. filmről.

Vélemény, hozzászólás?