Gitártábor!!!

Categories: Gyülekezeti hírek

Idén nyolcadik alkalommal szervezzük meg a Nyírségi Egyházmegye Gitártáborát, ahová ezúton is szeretettel hívunk minden gitározni vágyó fiatalt. Szeretettel kérjük, hirdesd a gyülekezetben ennek lehetőségét!

A helyszín változatlan, az egyházmegye berekfürdői táborhelye, időpontja augusztus 6-11., vasárnap estétől, péntek ebédig. A jelentkezés korhatára az előző évhez hasonlóan alakul. Azokat a fiatal lányokat és fiúkat várjuk, akik legalább az általános iskola ötödik osztályát kezdik szeptembertől, de még nem fejezték be az egyetemet.

A táborba mindenki jelentkezhet, aki tud, vagy szívesen megtanulna gitáron játszani, előképzettségtől függetlenül. Nem titkolt cél, hogy a megszerzett tudást a fiatalok a gyülekezetek közösségében használják.

A tanulás és gyakorlás mellett a helyi adottságokat kihasználva lehetőség nyílik strandolni, játszani, éjszakai túrára, pihenésre. Minden nap áhítatok, közös éneklés és reggeli torna teszi változatossá a tábori életet.

Helyszín:                         Egyházmegyei Tábor; Berekfürdő, Veres Zoltán utca 4.

Időpont:                          2017. augusztus 6-11.

Érkezés:                          augusztus 6. 16:00-17:30 óra között

Részvételi díj:                 12.000,- Ft/fő (helyszínen fizetendő, szállás + napi 3 étkezés).

                                        A részvételi díj nem tartalmazza a strandbelépőt.

Jelentkezési határidő:    2017. július 31. hétfő

A jelentkezésnek nem feltétele, hogy a jelentkező rendelkezzen hangszerrel, korlátozott számban a gyakorlás és tanulás idejére tudunk kölcsön hangszert biztosítani. Természetesen, akinek van gitárja, hozza magával!

 

Kedves fiatalok!

Nekem jelezzétek részvételi szándékotokat ezen az emailcímen: legypelda@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?